ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ / ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

 Ο πελάτης μπορεί να παραλάβει τα προϊόντα από το κατάστημα μας ή μπορεί να ζητήσει να αποσταλούν σε μια συγκεκριμένη διεύθυνση. Ο πελάτης ζητείται να δώσει την ημερομηνία που επιθυμεί να παραδοθούν τα προϊόντα, ανεξαρτήτως από το αν θέλει να τα παραλάβει από το κατάστημα ή να τα παραδώσουμε εμείς.

Παρέχουμε (3) τρείς διαφορετικούς τρόπους αποστολής των προϊόντων: Ιδιόκτητα μεταφορικά μέσα (μόνο για παραδόσεις εντός Αττικής), Courier και Μεταφορική εταιρία. Οι αναγραφόμενες τιμές λιανικής στο site αφορούν παραλαβές από το κατάστημα (Γρ. Λαμπράκη 626 & Ρήγα Φεραίου 80, Κερατσίνι), στην συσκευασία του κατασκευαστή, ενώ απαιτείται προηγούμενη συνεννόηση για την παραλαβή τους. Όλες οι αναγραφόμενες τιμές περιλαμβάνουν Φ.Π.Α. ενώ δεν περιλαμβάνουν κόστος μεταφοράς/αποστολής, συναρμολόγησης ή τοποθέτησης. Στις περιπτώσεις που κρίνεται απαραίτητη η χρήση γερανού, το κόστος επιβαρύνει τον παραλήπτη. Το κατάστημα έχει την υποχρέωση να επικοινωνήσει τηλεφωνικώς με τον παραλήπτη για να προγραμματίσουν την ημέρα & ώρα παράδοσης. Η αποστολή των προϊόντων γίνεται μόνο στις εργάσιμες ημέρες & ώρες. Για παραγγελίες που αφορούν παραδόσεις εντός Αττικής, η αποστολή των προϊόντων γίνεται δωρεάν. Για παραδόσεις εκτός Αττικής, τα εμπορεύματα παραδίδονται έως την μεταφορική εταιρεία (επιλογής του πελάτη) χωρίς επιβάρυνση, ενώ τα μεταφορικά και πρακτορειακά κόστη επιβαρύνουν αποκλειστικά και μόνο τον παραλήπτη. Το ελάχιστο μεταφορικό κόστος είναι 5,00€. Τα έξοδα αποστολής υπολογίζονται ανάλογα με τον ταχυδρομικό κώδικα (Τ.Κ.) της περιοχής της αποστολής.

Τα εμπορεύματα παραδίδονται στην αρχική εργοστασιακή του συσκευασία μετά από εξονυχιστικό ποιοτικό έλεγχο, για την αποφυγή λαθών, ελλείψεων ή ζημιών κατά την μεταφορά τους. Η συναρμολόγηση (μοντάρισμα) γίνεται από τον πελάτη. Εν τούτοις (μόνο για περιοχές εντός του νομού Αττικής), η εταιρεία δύναται να προβεί στην συναρμολόγηση προϊόντων κατόπιν ζήτησης & συνεννόησης με τον πελάτη, με αντίστοιχη οικονομική επιβάρυνση (αναλόγως του είδους).
Οι παραδόσεις των προϊόντων γίνονται μόνο εντός των φυσικών ορίων της Ελλάδος μέσω της συνεργαζόμενης μεταφορικής εταιρείας (και των συνεργατών της) ή της συνεργαζόμενης εταιρείας ταχυμεταφορών.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΛΑΜΠΡΑΚΗ 626 ΚΑΙ ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟΥ 80
  • 2104323238
  • akasisgiwrgos@hotmail.com
Χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλιστεί η αποτελεσματική λειτουργία της ιστοσελίδα μας. Επιλέγοντας «Αποδοχή» παρέχετε τη συγκατάθεση σας για τη χρήση των cookies, σύμφωνα με την πολιτική μας.
Aποδοχή Άρνηση