Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ

   Όλα ξεκίνησαν το 1965 όταν o ιδρυτής Γεώργιος Ακάσης, αποφάσισε να ασχοληθεί με την εισαγωγή ηλεκτρικών ειδών & καλωδίων. Πάντα ανήσυχος, αναζητούσε νέα προϊόντα με απήχηση στο καταναλωτικό κοινό, τόσο σε επίπεδο χονδρικής όσο και λιανικής πώλησης. Στα χρόνια που ακολούθησαν η εταιρεία αναπτύχθηκε σε μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες στο χώρο της Λιανικής/Χονδρικής πώλησης ηλεκτρολογικού υλικού, φωτιστικών και ηλεκτρονικών ειδών, ειδών φωτισμού LED, αναπτύσσοντας μια τεράστια γκάμα εισαγόμενων προϊόντων κορυφαίας ποιότητας, σε εξαιρετικά ανταγωνιστικές τιμές.
 
   Τα τελευταία 15 χρόνια, με την είσοδο της νέας γενιάς, η εταιρεία ανέπτυξε καταστήματα λιανικής πώλησης, περιλαμβάνοντας στη γκάμα των προϊόντων της και έπιπλα εσωτερικού – εξωτερικού χώρου, διακοσμητικά είδη, είδη σπιτιού & εποχιακά, εκπληρώνοντας το όραμα του ιδρυτή της που ήταν να μπορεί να καλύπτει όλες τις ανάγκες των καταναλωτών με κορυφαία προϊόντα στις πιο συμφέρουσες τιμές της αγοράς. Η  φιλική εξυπηρέτηση, η αξιόπιστη παροχή υπηρεσιών πριν, κατά και μετά την πώληση είναι τα σημαντικότερα στοιχεία που μας «δένουν» με τους πελάτες μας!
  
   Πάντα πιστοί στις αρχές μας, ακολουθώντας την εξέλιξη της τεχνολογίας & επιλέγοντας μόνο τα καλύτερα προϊόντα για εσάς, υποσχόμαστε να κάνουμε την κάθε μέρα σας, ολοένα και καλύτερη!
 

Η ομάδα της akasis.gr

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΛΑΜΠΡΑΚΗ 626 ΚΑΙ ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟΥ 80
  • 2104323238
  • akasisgiwrgos@hotmail.com
Χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλιστεί η αποτελεσματική λειτουργία της ιστοσελίδα μας. Επιλέγοντας «Αποδοχή» παρέχετε τη συγκατάθεση σας για τη χρήση των cookies, σύμφωνα με την πολιτική μας.
Aποδοχή Άρνηση