ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Ακολουθήστε τη διαδικασία αγοράς ώστε να επιλέξετε τον επιθυμητό τρόπο παραλαβής και αποπληρωμής των προϊόντων.

1) Πληρωμή μέσω εμβάσματος σε λογαριασμό VIVA. (VIVA: ………………………Αρ. Λογαριασμού: ……….…………………….) Έχετε τη δυνατότητα να εξοφλήσετε το ποσό της παραγγελίας σας με έμβασμα, αναγράφοντας στο έντυπο συναλλαγής VIVA το Ονοματεπώνυμο & τον αριθμό της παραγγελίας σας. Κατόπιν, αποστείλτε μας το αντίγραφο του εμβάσματος μέσω fax (210 4323238) ή μέσω mail: akasisgiwrgos@hotmail.com, ή στείλτε μας απλά ένα mail με την ημερομηνία, & το ποσό της κατάθεσης και Ονοματεπώνυμο (θα πρέπει να είναι ίδιο με της παραγγελίας σας), για την επιβεβαίωση της ορθότητας της παραγγελίας και των στοιχείων σας. Η παραγγελία σας θα είναι σε κατάσταση αναμονής μέχρι την επιβεβαίωση της VIVA ότι το ποσό έχει κατατεθεί. Συνήθως ο χρόνος αναμονής για τη λήψη επιβεβαίωσης είναι μέχρι 2 εργάσιμες. Σε περίπτωση μη κατάθεσης εντός 2 εργάσιμων ημερών, η παραγγελία σας θα ακυρωθεί.

2) Πληρωμή με Αντικαταβολή.
Έχετε τη δυνατότητα να εξοφλήσετε το ποσό της παραγγελίας σας με αντικαταβολή, (με μετρητά, συμπεριλαμβάνοντας το κόστος μεταφοράς) στην μεταφορική εταιρεία (για μεγάλα/ογκώδη προϊόντα) ή την courier (για μικρά δέματα), κατά την ώρα παραλαβής στο χώρο σας. 

3) Πληρωμή στο κατάστημα. Έχετε τη δυνατότητα να εξοφλήσετε το ποσό της παραγγελίας σας τόσο με μετρητά, όσο και μέσω πιστωτικής κάρτας, εντός του καταστήματος (Γρ. Λαμπράκη 626& Ρήγα Φεραίου 80, Κερατσίνι).

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΛΑΜΠΡΑΚΗ 626 ΚΑΙ ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟΥ 80
  • 2104323238
  • akasisgiwrgos@hotmail.com
Χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλιστεί η αποτελεσματική λειτουργία της ιστοσελίδα μας. Επιλέγοντας «Αποδοχή» παρέχετε τη συγκατάθεση σας για τη χρήση των cookies, σύμφωνα με την πολιτική μας.
Aποδοχή Άρνηση